srijeda, 28. rujna 2011.

Onstar napušta planira zadržati praćenje vozila nakon uslugu otkazivanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/28/onstar-abandons-plans-to-keep-tracking-vehicles-after-service-ca/:
Onstar
Onstar našao u središtu vatrenu oluju nakon što je poslala e-mail obavijesti korisnicima da planira prikupiti podatke iz vozila, čak i nakon uslugu istekao ili je prestao. To jest, osim ako (uskoro bivši) korisnici posebno isključili. Pa, u priopćenju danas, predsjednik Linda Marshall promijenio smjer i najavio nakon pretplata prikupljanje podataka će biti opt-u samo. Tvrtka još uvijek nadao neke odlaska kupci će volonter za održavanje veze, tako da se može "pružiti bivši kupci s hitnim informacije o prirodnim katastrofama i podsjeća utječu na svoja vozila." (Oni su samo u potrazi za vas prijatelj.) Čak i ako Onstar gubi na boatloads vrijednih podataka, barem tvrtka neće morati slušati Chuck Schumer je javni chastising više - da čovjek postavlja bolji osjećaj krivnje putovanje od svoje majke i bake u kombinaciji. Check out punu najava nakon prekida.

Nastaviti čitanje napusti Onstar planira zadržati praćenje vozila nakon uslugu otkazivanje

Onstar napušta planira zadržati praćenje vozila nakon servisa otkaza prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 28. rujna 2011 03:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar