četvrtak, 8. rujna 2011.

Sony lansira stranka paket buke slušalice, vaše osobne diskoteku čeka

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/sony-launches-party-pack-of-noise-cancelling-headphones-your-pe/:

Za radost i užitak u babysitters posvuda, Sony je najavio boatload novih buke slušalice i slušalice kako bi vam zdrav na glasno situacijama. Vodeći paket su 200 $, na uho aktivno / pasivno MDR-NC200D slušalice, koje su 40mm vozača u svako uho, 22-satni baterija i preklopni dizajn. Za 150 dolara, korisnici koji žele prenosivosti mogu policajac manje u uho MDR-NC100Ds, koji imaju nižu cijenu oznaku i 13,5 mm vozača. Obje slušalice imaju Sony "Umjetna inteligencija buke buke " tehnologiju, koja tvrdi da se automatski smanjuju okolne šumove za oko 98,2 posto - jer znate, preciznost pitanjima.

Također pokretanje su danas dvije nove smartphone slušalice - 40 dolara u uho DR-EX14VP i 60 dolara DR-XB23VP slušalice - povezanost s Android, iPhone i BlackBerry telefona, kao i Sony Ericsson, Nokia i druge telefone zahvaljujući uključeni kompatibilnost kabel. Izvlačenje se stražnji su novi iPhone kontrole slušalice - 60 dolara DR-XB22iP u uho silikona hibridi, 40 dolara DR-EX61iP slušalice i 150 dolara "over-the-glava" DR-ZX701iP. Trenutno prihvaćanja pre-naloga, slušalice će biti dostupna za kupnju negdje u listopadu - upravo na vrijeme da isključiti zvono ovaj Halloween. Check out punu PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Sony lansira stranke paket buke slušalice, vaše osobne diskoteku čeka

Sony lansira stranka paket buke slušalice, vaše osobne diskoteku čeka prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. rujan 2011 20:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sony | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar