četvrtak, 8. rujna 2011.

Arduino hack oponaša Pixar živi lampa, disses IKEA u procesu (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/arduino-hack-imitates-pixars-living-lamp-disses-ikea-in-the-pr/:
Oh, izgleda - to je Pixar je ikonast svjetlo donijeli u stvarnom svijetu Frankenlife. Dobro, ne baš, ali automatiziran, glas omogućen mod je kao u neposrednoj blizini filmski studio je ikona kao hakiranje kit i pet milijuna eura u švedski namještaj trgovine možete dobiti. Prototip, ljubavlju pod nazivom "neugodno IKEA lampu" ili SM-1, je ArduinoArts "finalist za ulazak SeeedStudio je Grove Toy Kit natječaja. Na čelu industrijske inženjer Javier Lander, projekt vjenčani dva servos (jedan u bazu i jedan u lampa), senzori za pokret i zvuk, tri osi Akcelerometar, LED svjetla i audio odbora za Arduino štit , izvire modjob za programirane stanja alarma i iritacije. Pohvaljujemo Javier za odbacuje cutesy ceste dobro putovao , i davanje svjetski desktop svjetlo prgav, starac makeover. Kliknite na prošlost pauzu kako bi vidjeli ovaj mrzovoljan ured pribor u akciji.

[Hvala, Javier]

Nastaviti čitanje Arduino hack imitira Pixar živi lampa, disses IKEA u procesu (video)

Arduino hack oponaša Pixar živi lampa, disses IKEA u procesu (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. rujan 2011 21:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ArduinoArts | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar