četvrtak, 8. rujna 2011.

LG Optimus Napomena klizač izlazi iz Južne Koreje kao i dual-core Tegra 2 kandidat

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/lg-optimus-note-slider-emerges-from-south-korea-as-dual-core-teg/:
Samsung je sigurno imao svoj ​​trenutak na suncu prošlog tjedna, ali čini se da još jedan privlačan smartphone uskoro će izaći iz Južne Koreje - ovaj put kao Optimus Napomena iz LG - koja se predstavlja u divljini i pritisnite procurila iz vatrenog oružja. To je rekao da imaju 1.2GHz dual-core Tegra 2, uz 4-inčni WVGA zaslon NOVA i Gingerbread. Možemo također očekivati ​​5 megapiksela primarni strijelac s LED bljeskalicom na stražnjem dijelu, prednja VGA cam up front, 8GB interne memorije i WiFi Direct sposobnosti. Uređaj je sama po sebi 12.3mm debljine, koja broji četiri retka klizna QWERTY tipkovnica. Iako ova verzija izgleda predodređen za LG dom teritoriju, ne možemo pomoći, ali se pitaju da li ćemo vidjeti slične naočale u Optimus Slider koji je dužan Sprint. Također, budući da telefon ima tek postati službeni, možda last minute promjena imena u redu? Kao što razmisli o ovome završna točka, hop slomiti i uzeti zrikavost na gospodina Blurrycam najboljih.

[Hvala, Jungin]

Nastaviti čitanje LG Optimus Napomena klizač izlazi iz Južne Koreje kao i dual-core Tegra 2 kandidat

LG Optimus Napomena klizač izlazi iz Južne Koreje kao i dual-core Tegra 2 kandidat prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. rujan 2011 23:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Daum.net (prevedeno) , Juggly.cn (prevedeno) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar