četvrtak, 8. rujna 2011.

Fisker je snimanje kočnica Surf EV napraviti valove u Frankfurtu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/07/fiskers-shooting-brake-surf-ev-to-make-waves-at-frankfurt/:
Frankfurt je spreman za objesiti deset kao teaser slike Fisker Automotive je novo "snimanje kočnice" električni bič pao u upravo na vrijeme za gradski auto show na 13. rujna. Voli nadimak Surf, dva-vrata sedan je najnovija inkarnacija karme , Fisker je niz proširenih električno vozilo prošle godine. Iako je tvrtka neće objaviti bilo kakve pojedinosti o novom vožnju samo još, mi očekujemo da bude nešto slično tvrtke bivšeg modela, koji se može pohvaliti dvije 150 kW električni motori, turbo 2,0-litarski I-4 i litij -ion ​​baterija. Ulazak u redovima drugih luksuznih vagona kao Ferrari FF, Surf je eksplozije, iz-the-prošlost dizajn je zajamčeno da će čvornovat promjena u odnosu na standardne četiri vrata luksuz raznolikost, a možete se kladiti da ćemo biti tamo za punu otkriti.

Fisker je snimanje kočnica Surf EV napraviti valove u Frankfurtu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. rujan 2011 20:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Automobile Magazine | izvor Flickr | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar