četvrtak, 8. rujna 2011.

Citrix je GoToMeeting app sada besplatno dostupni za Android, dolazi pre-naprćen na Droid Bionic

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/citrixs-gotomeeting-app-now-freely-available-for-android-comes/:
Motorola i Citrix već udružili su se na pre-opterećenje potonji tvrtke GoToMeeting i Citrix prijemnik aplikacije na Droid 3 , a oni sada natrag radi isto s dugo očekivanog Droid Bionic . Dobra vijest za sve ostale ovaj put je da Citrix je također odlučila objaviti GoToMeeting kao slobodan app na Android Market. Odobren, GoToMeeting ne može biti sasvim kao uzbudljiv kao posljednji prošireni stvarnost app ili mobilne verzije Minecraft , ali to je prilično značajan dio poduzeća slagalice, koji Motorola posebno čini se da je ciljanje teško ovih dana. Hit link ispod da ga sami isprobajte (pod uvjetom da vaš telefon čini razred), a glave na prošlost pauzu za punu press release.

Nastaviti čitanje Citrix je GoToMeeting app sada besplatno dostupni za Android, dolazi pre-naprćen na Droid Bionic

Citrix je GoToMeeting app sada besplatno dostupni za Android, dolazi pre-naprćen na Droid Bionic prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. rujan 2011 07:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Market | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar