četvrtak, 8. rujna 2011.

Adobe role oblak-based Vrtuljak foto usluge za Apple uređaje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/adobe-rolls-out-cloud-based-carousel-photo-service-for-apple-dev/:
U potrazi za još jedan način za pohranu vaših fotografija koji ne uključuju Shoebox u vašem ormaru ili hard disk na vašem stolu? Tada ćete sada imati instaliran Adobe novi oblak-based Vrtuljak usluga uzeti u obzir, koji u početku će doći u obliku aplikacije za iOS i Mac OS X Lion kasnije ovog mjeseca (podrška za Windows i Android je očito dolazi iduće godine). Pravi prodaja točka ovdje je da svoje fotografije odmah su sinkronizirane, rekao preko uređaja (a možete ih urediti na svakom), iako je to praktičnost dolazi po cijeni - aplikacije sami su besplatni, ali ćete biti naplaćeno 60 dolara godišnje ili 6 dolara mjesečno do siječnja, i $ 100 godišnje ili 10 dolara mjesečno nakon toga. Video je nakon prekida.

Nastaviti čitanje Adobe role oblak-based Vrtuljak foto usluge za Apple uređaje

Adobe role oblak-based Vrtuljak foto usluge za Apple uređaje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. rujan 2011 08:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nepečena opeka , Photoshop blog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar