subota, 24. rujna 2011.

Motorola Xoom 2 dokaza gorja - nove fotografije, glasine naočale i mediji za početno izdanje?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/motorola-xoom-2-evidence-mounts-new-photos-rumored-specs-an/:
Razgovor o mlađim, vitkiji Motorola Xoom samo uspomena na dolazak. Korisno Tipster je dodavanjem goriva na glasine o Xoom 2 s tim snimke slično, ali nije točno identične Motorola tablet. U odnosu na slikama koje smo vidjeli jučer, to neimenovani Android 3,2 škriljevca izgleda TAD manje uglađen u stražnjem dijelu i čini se da korist portret formatu, s kamerom odmara do vrha. Štoviše, naš izvor kaže da je ploča Čini se da je manje od onoga što smo već vidjeli, što bi moglo skladu s izvješća iz Ovo je Moja Dalje, vezanja Xoom 2 Media Edition. Taj uređaj je rumored da imaju 8,2-inčni HD zaslon i IPS vagati £ 0,95. To očito se naplaćuje kao "e-čitač zamjena", a dolazi s ugrađenim IR daljinski i subwoofer. U daljnjem Xoom 2 vijesti TIMN je rekao klasična verzija će mjeri 9mm debljine, pakiranje 1.2GHz procesor, 1GB RAM-a, te omogućiti 1080p video zapis. Ako sve to nije dovoljno da zadovolji vaše Motorola-tablet žudnja, imamo galeriju fotografija u nastavku.

[Hvala, Anon]

Motorola Xoom 2 dokaza gorja - nove fotografije, glasine naočale i Media Edition prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 24. rujna 2011 17:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar