subota, 24. rujna 2011.

ZTE Skate pokreće u svijetu, pokušava se držati slijetanje u SAD-u

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/zte-skate-launches-worldwide-attempts-to-stick-landing-in-the-u/:

ZTE Skate - duhovne sucessor za Blade i tekuće borac - gura na svojim globalnim roll-out i to izgleda kao da može doći do SAD-a. Sada na prodaju u Hong Kongu, Brazilu i Španjolskoj, Skate je valjanje niz francuske Alpe u Francuskoj i Velikoj Britaniji , gdje je Orange-branded Monte Carlu (Skate u telefonsku mrežu odjeća) je već na raspolaganju. Uz različite ZTE uređaj postavljen na dolazak na Kriket uskoro , elektronika div također namjerava da ovaj 4,3-inčni telefon u SAD u skoroj budućnosti, iako postoji ništa konkretno o datumima i cijene samo još. Prema ZTE je izvršni potpredsjednik On Shiyou, tvrtka je postavljen za pokretanje "ukupno 30 modela smartphone uređaja" do kraja godine. Bojimo se tvrtka može izvoditi iz stana u obliku imena do kraja studenog. Voditelj na preko naše stranice za neke kineske ruke na snimke.

Nastaviti čitanje ZTE Skate pokreće u svijetu, pokušava se držati slijetanje u SAD-u

ZTE Skate pokreće u svijetu, pokušava se držati slijetanje u SAD-u prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 24. rujna 2011 06:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ZTE | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar