subota, 24. rujna 2011.

HTC Vigor paketi Beats Audio, LTE, ali ne i Droid marke?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/v1WNai5Bzxc/:
beatslte

Evo tjestenina-Scratcher da razmisli tijekom vikenda: HTC Vigor navodno je bio idući u pogodak Verizon kao Droid Nevjerojatno HD, ali datoteke procurila iz predstojećem uređaja naslutiti da telefon ne može nositi Droid razlike nakon što su svi.

Netko tko je bio dovoljno sretan da imaju snage u svom posjedu uspio potegnuti uređaja dizanja wallpaperi, i zvučnih datoteka, te podijelili svoje nalaze s AndroidPolice .

Kada je Vigor je ispalio gore, to prolazi kroz HTC, kuca, i Verizon LTE logotipi u brzom slijedu, ali nešto je čudno odsutan. Animacija nedostaje tradicionalni div efekta crvenih očiju koji ima krasile sve Verizon je Droid serije telefona. S obzirom da oko je jak dio Verizon je Droid marke naporima, to nema smisla da ga jarku tako unceremoniously. Na vrhu toga, telefon je obavijest zvukovi su objavljeni i na moje zaprepaštenje nije bilo " DRROOOOOOID "zvuk da se naći.

Moguće je da je oko biti dodan u boot slijed kasnije, a zvukovi nisu pravilno bačena, ali izgleda da u ovoj fazi Bionic će vladati Droid kokošarnik za sada.

Iako je redoslijed pokretanja uspijeva postaviti pitanje ili dva, tapete koje dolaze s telefonom uspjeli jedan odgovor. Wallpaperi su 1440 × 1280 veličina, što znači da je sasvim moguće Vigor na zaslonu će se izvoditi na izvijestila 1280 × 720, što ga čini jednim od prvih 720p Android telefone.

Osim ako se nešto dobiva promijenilo između sada i telefona izdanju, te datoteke baci vrlo malo sumnje na prošlotjednom procurila Verizon dokument . Ja sam još uvijek drži se nadam da je to pravi iako, ako samo zato što sam tako vole ideju listopada lansiranja.



Nema komentara:

Objavi komentar