subota, 24. rujna 2011.

Pre 3 za AT & T pregled

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/pre-3-for-atandt-review/:
Ovo je pregled telefon koji zapravo nikada nije objavljeno na AT & T. Unatoč unfortunateness prethodne izjave, osjetili smo obvezu pokrenuti ovaj uređaj kroz wringer kao konačni oproštaj za Palm, Pre linije i webOS na potrošačke uređaje.

Čovjek, što je čudno, labirintski život ovaj uređaj ima. Europski prijevoznici nisu ni željeli prije 2 , a iz bilo kojeg razloga, oni su ljudi jedini na čak i dobiti prije 3. Isključujući taj tip, naravno. Ovaj tip, kao što ste vjerojatno sakupljen je jedan od samo nekoliko AT & T prije 3 mobitela kako bi ga iz tvornice neozlijeđen, a mi ne može biti sretniji da se to stavlja kroz kom. Pa ... možemo biti sretniji, ali da će zahtijevati Meg Whitman poništiti Leo je odlaska iz vatrenog oružja kroz webOS srca.

Sve to na stranu, to je bio čudan nekoliko dana sa završnim webOS-based telefon, au smislu, konačni telefon koji je ikad ćete imati Palm DNK koja prolazi kroz njegov strujni krug. Ni prije dva mjeseca, HP je govorio programere da biste dobili njihov pre 3 app podnesaka u na odobrenje, a samo četiri tjedna prije, ista tvrtka potvrdila da je to vrlo telefon nikada ne će doći na američkim obalama. Znate, unatoč tome što cijeli " biće najavljen za AT & T "stvar. Ispada, nekoliko tih jedinica zapravo prošao potrebne testove QA, a ako imate dobre veze (ili dovoljno brzo pokrenuti prst na eBay), vi možete sami zemljišta što nesumnjivo će ići dolje kao jedan od većina visoko tražio nakon komada Palm / webOS povijesti. Ali trebate li? Saznajte nakon pauze.

Nastaviti čitanje Pre 3 za AT & T pregled

Pre 3 za AT & T pregled

Nema komentara:

Objavi komentar