subota, 24. rujna 2011.

Droning dalje prema Datum sa sudbinom?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7njiVSqHatY/:
skynet

Jeste li bili promatranje neba? Imam. Kao što je SAD širi svoj ​​bespilotnih zračnih snaga, i Velika Britanija planira svoje bespilotne-roj taktike , znanstvenici su testiranje i pokazujući autonomne trutovi - one koje bi mogle "love, identificirati i ubiti neprijatelja na temelju kalkulacija koje je softver, a ne odluke ljudi . "(prema autoru predivno-pod nazivom vojska financira istraživanja Upravnog Smrtonosno Ponašanje u autonomne robote," Lethal autonomija je neizbježan. ") Filozofi su Penning naučili monografije o etici trut ratovanja . Sveučilišta su početkom ponuditi stupnjeva u bespilotnih autonomno vozilo dizajn.

Američkog ratnog zrakoplovstva, čak je u razvoju bespilotnih " brojač tunel robotike . "sustav. Da, to je pravo, ratno zrakoplovstvo. Što nam daje to besmrtna citat vezan članak: "... postoji možda i naznaka da se ovdje konceptualne revolucije je u tijeku u sklopu ratnog zrakoplovstva, gdje je zemlja sama-geološko prostor se smatra samo deblji verzija neba. "

Uistinu, mi smo ulaska u doba trutovi. Nažalost, vlade, vojske, i filozofi nas vodi se čini da se pate od katastrofalno neuspjeh imaginacije. Samo nacija-država gospodariti trutovi kao oružje upravo sada: dakle, čini se da razloga, samo država-nacija ikada imati weaponized trutovi, uvijek i zauvijek amen.

No, u stvarnom svijetu, drugi istraživači razvijaju sjeckanje trutovi koji bi mogli "izgraditi bežičnu botnet ili pratiti netko putem mobitela" ( ubjedljivo "čak i kad nije se koristi za upućivanje poziva.") U međuvremenu, od Chris Anderson DIYDrones stranice, Dajem vam strašan Dehogaflier termalno-vizija svinje lovac, zvani : "Mi sada imamo vrlo vlastiti grabežljivca neradnik":

(To može iskra sjećanja na moje prethodni post na tu temu .)

Istom sveučilištu sada davanju UAV stupnjeva također je usavršava trutovi izgrađena 3D pisači . (Vidi također: ispisuje pištolj isto kao kupnja pištolj ?) Parrot AR, zv Altair 8800 od trut svijeta, može biti kontroliran putem besplatno

Nema komentara:

Objavi komentar