subota, 2. srpnja 2011.

Verizon podataka naplaćuje curenja i dalje, 30 dolara za tethering 4G kupaca

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/verizon-data-charges-leak-continues-30-tethering-for-4g-custom/:
Skeniranje iznad podrazumijeva pokazati brošuru Verizon kupac koji će se pojaviti u trgovinama sljedeći četvrtak, otkrivajući ništa osim detaljne curi smo već izvijestili , ali barem pružiti neke uvjerljivo crinkled potvrdu istaknute pojedinosti. Novi korisnici će zabranjen sretan zemlje neograničen podataka, te će umjesto toga morati iskašljati kata mjesečne naknade u rasponu od $ 10 za 75MB do 80 dolara za 10GB, te dodatnih 20 dolara za tethering prava. U odvojenom pretvoriti u ovoj priči, čujemo da kupci koji žele remenom koji 4G telefon će morati platiti $ 30 po mjesecu da bi Big Red sretni. To može doći kao šok, ako ste bili da žive gore na besplatni tethering ponudu koja završava sljedeći tjedan, ali smo imali jake nagovještaj da dolazi. Osim toga, to nije sve loše: tih 30 dolara će vam neograničen podatke o najbrži LTE mreže oko, dok je 20 dolara posade moraju napraviti sa samo 2GB mjesečno.

[Hvala, Verizon Guy]

Verizon podataka naplaćuje curenja i dalje, 30 dolara za tethering 4G kupce prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. srpnja 2011 15:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DroidLife , PPCG | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar