subota, 2. srpnja 2011.

Facebook inženjera izgradnju Google + Inspiriran Facebook Hack

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zL9CSZc6fZY/:

Uz mnoge tvrdi da je Google + je jako utjecao Facebook, Facebook inženjeri Vladimir Kolesnikov , Peng Fan , Zahan Malkani , Brian Rosenthal je zrcaljeno prekidač i uzeti inspiraciju iz romana Google krugovi dizajn s Circlehack , mnogo jednostavnije alat za izgradnju Facebook Friend liste.

Trenutno jedini način možete stvoriti popise na Facebook-u je da odete na stranicu s prijateljima, klikom na račun padajući izbornik, a zatim klikom na "Uredi Prijatelji", a onda opet na "Stvaranje popisa" i hrpa drugih stvari dosadan .

To je nered, ali presudna ako želite postići isti zrnati dijeljenja značajke kao Google + na Facebooku (što možete učiniti tako da odete na "Postavke privatnosti", klikom na "Prilagodi", zatim pod "Napravite ovu otvoren za" kliknite oh pakao samo Google je ).

Iako Circlehack nema sve značajke dizajna Google + npr. krugovi svoje prijatelje su članovi ne sjaj na hover i ne može automatski podesiti grupe ili postavke privatnosti u aplikaciji, to je početak, barem za Facebook.

Pa igrao dečki, dobro igrao.


Nema komentara:

Objavi komentar