subota, 2. srpnja 2011.

MoviePass dobiva šutirali iz kazališta prije nego što ga mogu dobiti ulaznicu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/moviepass-gets-kicked-out-of-theaters-before-it-can-get-a-ticket/:
AMC Evo loša ideja: objaviti beta kandidirati za svoj popust pretplatu film ulaznica uslugu, ali zanemariti obavijestiti 21 San Franciscu se temelji kazališta na popisu da su oni dio zabave. To je u suštini ono što Landmark, AMC, kamere kina, i Big Kina tvrde MoviePass nije ranije ovog tjedna, a dječak je kukuruz počeo pop. Prema Zamotajte i raznolikost, lanci nisu zadovoljni kako bi saznali da je MP je radila s međusobnim partnerskim MovieTickets.com postaviti upis cijena bez njihovog pristanka, intrigantna malčice ovdje je da, unatoč niske cijene za potrošače, kazališta će i dalje biti isplaćena puna ulaz. MoviePass je u nadi da će dobiti više podrške sa testne faze, ali izgleda da će biti na pauzu za dobro vrijeme. Nema riječi o tome hoće li beta će vidjeti reprogramiranje, ali ćete naći sve pojedinosti u linkove ispod, i PR pobijanja iz AMC prošlosti break.

Nastaviti čitanje MoviePass dobiva šutirali iz kazališta prije nego što ga mogu dobiti ulaznicu

MoviePass dobiva šutirali iz kazališta prije nego što ga mogu dobiti ulaznicu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. srpnja 2011 11:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Zamotajte (1) , (2) , Variety | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar