subota, 2. srpnja 2011.

Novi Wifi Tehnologija mogao udvostručiti telefona Life Battery

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jcIMDMHMqw8/:

Ako ste ikada dobiti osjećaj da netko na WiFi mreže koju koristite je krdo svinja sve sok, vi svibanj biti u pravu. Ne samo da dijeljenje WiFi s drugima preuzimanje velikih datoteka ometati vaše uživanje najnovije virusnih videa, ali majorly može izlučivalo vaše baterije kao dobro.

Novo rješenje iz Sveučilišta Duke informatike student može ublažiti svoje frustracije i potencijalno dvostruko baterija život dopuštajući WiFi uređaj "riskirati" dok više širina pojasa je dostupna. To znači da ćete možda morati pričekati par minuta da gledaju svoje video, ali da bi mogao biti povećanje proizvodnosti blagodat svejedno.

Justin Manwelier je SleepWell je komad softvera koji pomaže povećati učinkovitost preuzimanje upozoravajući WiFi uređaj u vašem telefonu, kada download završi na susjedne uređaj. Većina WiFi uređaji moraju "ostati budan" dok čeka svoj red za preuzimanje, pražnjenje dobar dio baterije u tom procesu.

"SleepWell omogućen WiFi pristupne točke mogu poljuljati njihove aktivnosti ciklusa za minimalno preklapaju s drugima, u konačnici rezultira u obećavajuće energije dobitke sa zanemariv gubitak performansi", izjavio je u Manwelier priopćenju .

Blizina bežičnih uređaja utječe na njihovu izvedbu, kao i, s više vrijeme preuzimanja u više gužve područjima, poput gradova. I, kao cloud computing i dalje raste, razlozi za spajanje na WiFi će se povećati. Stavljanje wifi povezani uređaj na čekanju dok se preuzeti s drugog uređaja je završeno povećava oba uređaja "baterije.

Nema riječi, ali o tome kada će biti objavljeni SleepWell, ali nakon što je, svi možemo gledati prema naprijed da imaju više vremena za surfanje prije tražeći izlaz.

Foto po Florian Boyd



Nema komentara:

Objavi komentar