subota, 2. srpnja 2011.

Apple traži preliminarnu sudsku zabranu na Uliti 4G, 4G Galaxy S, Droid Charge, i Galaxy tab 10,1

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/apple-seeks-preliminary-injunction-on-infuse-4g-galaxy-s-4g-dr/:
Drama. Umjesto ostavljajući dovoljno dobro sam - barem dovoljno dugo za svoje odvjetnike, kako bi ispravno uživati ​​u vikend Dan neovisnosti - Apple naizgled je započeo svoju tijeku pravnu bitku sa Samsungom na višu razinu. Prema podnošenja otkrili FOSS Patenti, smetaju u Cupertinu podnijeli zahtjev za preliminarnu sudsku zabranu Sudu US District za Northern District of California. Zanimljivo je da prijedlog izvrsno odgovara se na samo četiri uređaja: Uliti 4G, 4G Galaxy S, Droid Charge, i Galaxy tab 10,1. To je prilično hrabar potez na Apple je dio - ako je to stvar drži, a to je utvrđeno da su navedene proizvode i svibanj zaista biti sporni na Apple pravima, Sammy bi mogao biti prisiljen vući one proizvode iz SAD-police unutar nekoliko mjeseci. Ako dospije u, međutim, Appleov cijeli slučaj vjerojatno će se ozbiljan hit. Mi bi razmisliti zašto svatko ne može dobiti samo zajedno, ali u ovom trenutku, mi smo guessing čin oprosta postala strani pojam za obje strane.

Apple traži preliminarnu sudsku zabranu na Uliti 4G, 4G Galaxy S, Droid Charge, i Galaxy tab 10,1 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. srpnja 2011 10:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor FOSS Patenti | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar