subota, 2. srpnja 2011.

Facebook za pokretanje u pregledniku video chat powered by Skype?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/facebook-to-launch-in-browser-video-chat-powered-by-skype/:
Microsoft je 8,5 milijarde dolara stjecanje Skype nije zatvorena, no izgleda da Redmond već radi iza kulisa napraviti uslugu još sveprisutan. Prema nekim anonimnim izvorima je intervjuirao TechCrunch, Facebook će uvesti video chat sljedeći tjedan, te da usluga će biti powered by nitko drugi nego Skype. I dok će se usluge browser-based, to je također rekao da su desktop komponente. Mi bi reći da nitko od zvuči previše fantastičan - video pozive će biti logično proširenje Facebook chat, nd ne zaboravimo o 240 milijuna dolara Microsoft uložio u mjestu davne 2007. Štoviše, Facebook poslao poziva za događaj sljedećeg tjedna, gdje je Mark Zuckerberg je jasno outfit bi predstaviti novi proizvod iz Seattlea tima. To je u Microsoft dvorištu, naravno, poziva sami chat ikone na 'em, a, većina tellingly, da Seattle ured je snapping up inženjera specijaliziranih za desktop softver. Sve u svemu, koji dodaje do vjerojatno istinita priča nam, ali mi ne znamo za sigurno do dugo, beachy vikend je kroz.

Facebook za pokretanje u pregledniku video chat powered by Skype? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. srpnja 2011 17:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar