subota, 2. srpnja 2011.

Carpooling Pokretanje Zimride Posjeta 100 Milijun Milja Služio [Infographic]

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1-IG0Hg0x6c/:

Iako američke automobilske udruge (AAA) samo očekuje relativno marginalni 2,5 posto manje u putovanju tijekom odmora vikenda u odnosu na prošlu godinu, cijene plina trenutno su u prosjeku 3,57 dolara diljem SAD-a - 82-posto povećanje od isto vrijeme prošle godine.

U pravovremeno vijest za sve one vozače vikend vani, socijalne ride-sharing pokretanja Zimride je danas objavila da je prošlo 100 milijuna milja putovao oznaka. Budući da je FbFund primatelja pokrenula prije tri godine, putnici u Zimride mreži prijavljeni više od 100 milijuna milja i spasio više od 50 milijuna dolara u vozilu operativni troškovi.

Zimride, co-osnovao Logan Green i John Zimmer, fokusira se na koledž, sveučilište i korporativne zajednice, omogućujući svojim korisnicima da se pridruže mreže temeljene na tim zajednicama kako bi se olakšalo i koordinirati carpooling. Pokretanja omogućuje prvih 50 korisnika unutar mreže da se prijavite za besplatni, na kojem trenutku zajednicu korisnika onda je mogućnost pjevanja za pretplatu.

Tvrtka je tada radi s prijevozom odjela i učenika vlade na sveučilištima i velike tvrtke, punjenje sveučilišta, na primjer, $ 9500 godišnje za uslugu. Dok se to može zvučati kao tvrd prodati, do sada sudjeluju organizacije i institucije su oduševljene .

U tom trenutku, Zimride također najavljuje svoju 100. klijenta mreže danas, što znači da Zimride mreža sada uključuje svaki od 10 škola u University of California sustava, kao i drugima, uključujući Stanford, Harvard, Cornell, Facebook i Intuit.

Kao što je pokretanje ima za cilj izgradnju zemlje tržište za vozače u potrazi za napraviti nekoliko dodatnih dolara ili eura na one prazne sjedala tijekom dovodi i cesta putovanja tako da ih prodaje za ostale putnike, najavama danas pokazuju tvrtka je napredak u tom smjeru. Sa cijene plina preostalih visoka, ima dosta interesa u carpooling kao učinkovito sredstvo za rezanje troškova prijevoza.

Do danas, Zimride podigao 1,5 milijuna dolara od ustava, K9 Ventures, Keith Rabois, i još mnogo toga. Za više statistike, check out Zimride je infographic u nastavku:


Nema komentara:

Objavi komentar