nedjelja, 3. srpnja 2011.

Seksualna aktivnost prati Fitbit pojavljuje u Google rezultatima pretraživanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/xT_q0KAD7B4/:


Yikes. Korisnici fitness i kalorija tracker Fitbit možda trebati biti oprezni pri stvaranju profila na mjestu. Seksualna aktivnost mnogih korisnika tvrtke tracker i on-line platforma se može naći u Google rezultatima pretraživanja, što znači da ti korisnici profila su javni i pretraživati. Možete kliknuti ovdje da biste pristupili tim rezultatima.

Kao što možda znate, Fitbit Tracker je kompaktan uređaj koji nosive isječke na odjeću ili klizi u džep i snima kroz Akcelerometar tehnologija, informacije o zdravlju dnevne aktivnosti, kao što su koraci poduzeti, prijeđena udaljenost, kalorija opečen, razina intenziteta vježbanja i kvalitetu sna. Korisnici također mogu prijaviti prehrana, težina, dodatne aktivnosti (uključujući i seksualne aktivnosti), te ostale informacije o zdravlju na mjestu kako bi dobio cjelovitu sliku svoje zdravlje.

Pa zašto su Fitbit korisnika profila moći pretraživati ​​na Google? To je stvarno ne Fitbit krivnja. Kada stvorite profil, zadana postavka privatnost omogućuje profila kako bi se naći u rezultatima pretraživanja (Google, Bing, itd.). Ako ne unclick ovu postavku, očito će učiniti vaš javni profil za svakoga pronaći.

Dakle, ti korisnici mogu nesvjesno dijele svoje najintimnije detalje (npr. ljubljenje, grljenje i više) kada je snimanje njihove seksualne aktivnosti izračunati koliko kalorija imaju spalio u određenom vremenskom razdoblju.

Naravno, seks ne računaju kao vježba, ali možda želite razmisliti prije nego što snimanje na Fitbit i izradu svoj profil otvoren za javnost (TMI, bilo tko?). A za ublažavanje ovog problema, možda bi trebali promijeniti svoje Fitbit privatnosti zadane postavke.

Zahvaljujući Andy Baio za savjet.


Nema komentara:

Objavi komentar