nedjelja, 3. srpnja 2011.

Google "Pi" u lice

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/A3gqRH6IW04/:

Kao što smo svi svjesni do sada, Google nije osvojio prava na 6000 + Nortel bežičnih i mobilnih patenata. Umjesto toga, konzorcij sadrži mnoge od njihovih glavnih suparnika učinili. To je za ubosti . No, kao i više pojedinosti o pojavljuju aukciji sebi, to sigurno izgleda kao da Google ne poduzima cijelu stvar previše ozbiljno. I to je previše loš. Budući da Android može royally biti pijan bez tih patenata.

Naime, Nadia Damouni Reuters izvješća danas da je nakon svoje početne " mamac "ponuda kako bi dobili loptu valjanje, Google iznio ponude $ 1902160540, 2614972128 dolara - i 3141590000 $. Ako te brojke izgledati poznato, to je zato jer si glupan. Brun je konstanta, Meissel-Mertens konstanta, i da, Pi. Tako je Google ponude na možda najvažniji aukciji su ikada bili uključeni u.

Nije iznenađujuće, oni na drugom kraju dražbe nije imala pojma što Google radi. I našao svoje ponašanje luta i ak.

"Google je ponuda s brojevima koji nisu bili ni brojke", rekao je za Reuters izvori. "Ili su iznimno sigurni ili su dosadno", rekao je isti izvor, rekao je. To je dovelo do Reuters izvješće:

Nije jasno što je strategija Google zapošljava, da li je htio zbuniti suparnika ponuditeljima, zastrašivanja, ili jednostavno izraziti nepoštovanje koji je sastavni dio njegova poslovna persona. Bez obzira na razloge, Google shenanigans ne rade.

Ne, nisu. I sada tvrtka izgleda kao ogroman magaraca u retrospektivi.

To bi bila jedna stvar, ako Google je to učinio za vrijeme aukcija spektra u 2008 - što oni nikada namijenjen za pobjedu. Oni su jednostavno htjeli gurnuti ponude dovoljno visoka kako bi se osiguralo da će Vlada provesti otvoriti pravila prodaje spektra (koja Verizon završio osvajanjem najveći komad ). No, s Nortel patenata, Google apsolutno nije želio pobijediti. I mnogi unutar tvrtke očekuje. Možda koji su doveli do ovog nad-samopouzdanje i jackassery.

Naravno, u nišan mogli biste reći da Google neće pobijediti ionako - Reuters također izvještava da je Google je samo spremni ići kao visok kao 4 milijarde dolara i najpovoljnijeg ponuditelja zavrsilo se 4,5 milijarde dolara. Ali opet, oni nisu znali da je u to vrijeme. Oni su mislili da su idući u pobijediti i očito mislio da bi mogao imati neki zabava u tom procesu. U međuvremenu, prenosi Reuters 'izvore, da su to ponašanje daljini i off-stavljanjem. To sigurno nije pomoglo Google slučaj.

Nortel je nesumnjivo rado objaviti konzorcij s Apple, Microsoft, RIM i drugih kao pobjednik - iako su morali znati ovaj rezultat će doći pod mnogo više povećalom (i kao takav, uzeti mnogo više vremena da se u neposrednoj blizini) nego ako Google je osvojio.

Nažalost, takvo ponašanje čini se da slijede nedavne MO Google. Hodaju u situacijama s ekstremnim povjerenje kad oni ne bi trebali, tada se čini iznenadio kad stvari rasplesti. Gdje su one glazbene ponude obećao prije godinu dana? Kako o ponudama televizijskih sadržaja za Google TV? . Popis ide na Kao što sam napisao više od šest mjeseci prije , Google čini se da žive u svijetu snova - i oni su ivica opasno blizu zaborav.

Ne možete pretjerati kako

Nema komentara:

Objavi komentar