nedjelja, 3. srpnja 2011.

Droid Bionic naizgled čisti FCC, napokon može biti na čelu za (US) slavu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/droid-bionic-seemingly-clears-the-fcc-may-finally-be-headed-for/:
Je li to Droid Bionic, željan da svoje američki debi na dugo trajati? Nakon što je pogrešan start , to je izgleda sve više i više kao što su Motorola je sljedeći superphone bi mogao biti skroz sve bliže da nedostižan "ljeto izdanje," s novim FCC podnošenja showcasing mobilne komunikacije uređaj s EVDO, LTE, 700MHz radio, Bluetooth, 802.11b / g / n WiFi i induktivni punjenja baterije. "Naravno, nekoliko stvari se još uvijek u tajnosti sve do 7. kolovoz, tako da je prilično nemoguće reći s bilo koje razine sigurnosti što slušalica smo gledajući u. Tragove zasigurno dodati gore, međutim, i ako su mislili drži se samo časak malo duže, možda obris iznad je upravo ono što vam je potrebno pronaći strpljenje (i svi njezini prijatelji).

Droid Bionic naizgled čisti FCC, može konačno biti na čelu za (US) slave prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. srpnja 2011 9:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Središnje | izvor FCC (1) , (2) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar