nedjelja, 3. srpnja 2011.

Google šest prednji rata

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s4kUgoc3V98/:

Bilješka urednika: Gost suradnik Semil Shah je poduzetnik zainteresiran za digitalne medije, potrošačke internet, i društvene mreže. On je sa sjedištem u Palo Altu, a možete ga pratiti na Twitteru @ semilshah .

Dok tech svijeta je zujanje oko pokretanja i implikacije na Google-ov novi društvene mreže, Google + , to je napomenuti da Google nije samo u ratu s Facebooka , to je u ratu s više tvrtki na više djelatnosti. Zapravo, Google se bori više prednji rata s mnoštvom tech divova za kontrolu nad nekim od najvrednijih djela nekretnina u tehnologiji. Bilo je to društveni, mobitel, pregledavanje, lokalne, poduzeća, pa čak i pretraživanje, Google je napadnut iz svih kutova. I ne čine pogrešku o tome, oni se bore natrag i borbi protiv leđa, teško. Poduzetnik koji je postao venture kapitalist Ben Horowitz postavio temelje za to u svoj ​​post vrijeme mira predsjednik / CEO ratu , rekavši Larry Page "Čini se da je utvrđeno da je Google kreće u rat i on je jasno namjerava da se ratni direktor. To će biti duboku promjenu za Google i cijeli high-tech industriji. "Horowitz je to točno.

Prije nego što sam istraživati ​​svaki bitku pred u ratu, to je važno naglasiti činjenicu da možda nijedna druga tech tvrtke sada mogu izdržati takav višestrukih napada, a kamoli biti u stanju da se osveti učinkovito. Naravno, Apple može dobiti guraju okolo po Facebooku, tako da integrirana Twitter u iOS5, i uvjereni smo, Amazon i Apple imaju svoje tussles nad digitalnim medijima i isplate, ali na kraju dana, Google je u ovom jedinstvenom i potencijalno vrlo ranjiva položaj koji će testirati tvrtke hrabrost i sposobnost da ne samo da se ponovno izmisli, ali i možda ojačati njezinu središtu. Idemo uzeti brzo pogledati u Googleplexu , koji sada može nalikuju više vojni kompleks, plotanje iz strategije i taktike za ovaj rat. Google mora bitke na najmanje šest fronte istovremeno.

Preglednik Prednji: Korisnici imaju izbor između Internet Explorera ( Microsoft ), Firefox ( Mozilla ), Safari (Apple), a Google nudi, Chrome . Spekulacije da je zainteresiran za Facebook u pregledniku, previše, jer Mozilla suosnivač Blake Ross je zaposlenik, ali to se nije dogodilo još. U novije vrijeme, društveni preglednik RockMelt je zarobljen neki narodi interese, a prošlog tjedna osigurao 30 milijuna dolara u financiranju, dodajući Facebook članovi odbora Jim Breyer i Marc Andreessen svojim odbora. Andreessen očito zna stvar ili dvije o preglednicima. Iako većina preglednika omogućuju korisnicima da svoje sustave pretraživanje po Google kao opcija, Googe Chrome nudeći ne vodi preglednik tržišni udio, a

Nema komentara:

Objavi komentar