nedjelja, 3. srpnja 2011.

Južna Koreja planira pretvoriti sve udžbenike na digitalni, zamijeniti naprtnjače za tablets do 2015

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/south-korea-plans-to-convert-all-textbooks-to-digital-swap-back/:
Pa, to ogroman zapaliti nije postao udžbenik ubojica Amazon nada da će biti, ali barem jedna zemlja kreće naprijed s planovima za olakšaj opterećenja na buduće generacije Samsung execs. Južna Koreja objavila je ovog tjedna da planira potrošiti više od 2 milijarde dolara razvoju digitalnih udžbenika, zamjenjujući papir u svim svojim školama do 2015. Studenti će pristupiti radu bez materijala za učenje iz oblaka sustav temeljen dopuna tradicionalne sadržaj sa multimedije na škole isporučuje tablets. Sustav će omogućiti domove studenata nadoknaditi na radu na daljinu - oni neće biti trenirao taekwondo u virtualnom tepih, ali može sudjelovati u matematici ili čitanju lekcije, a daleko od škole, na primjer. Oba programa nude jasno značajne prednosti za zemlje obrazovnog sustava, ali ne očekujem da vidim slične rješenje pop-up bliže kući - sa SAD-om stanovnika broje šest puta veći od naših saveznika na Dalekom Istoku, mnogi od naših budućih lidera mogao biti nošenje papira za dugo vremena da dođu.

Južna Koreja planira pretvoriti sve udžbenike na digitalni, zamijeniti naprtnjače za tablets do 2015 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. srpnja 2011 6:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MIT Technology Review | izvor Chosunilbo | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar