nedjelja, 3. srpnja 2011.

Deklaracija o osiguranju neovisnosti

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yPkSUCpmCSU/:

Dave Chase je osnivač i izvršni direktor Avado , TechCrunch poremetiti nyc finalista. Prije toga je bio konzultant za upravljanje za naglasak na zdravstvene prakse i bio osnivač tvrtke Microsoft zdravlje poslovanja. To je sam dio dva dijela post. Možete ga pratiti na Twitteru @ chasedave .

Skali od Do-it-yourself (DIY) pokret zdravstvene reforme je dramatično veća nego što sam shvatila pišući o tome kako taj pokret mogao utjecati na Talent Wars se odvija u tech zajednice. Dakle, toliko da sam uvjeren da smo na vrhuncu treći, a daleko najveći, veliki val zdravstva IT-a. Prvi val je bio uvođenje mainframe / miniračunalo temelji odjela rješenja. Drugi val je karakterizirala klijent-server sustava i veći stupanj integracije preko zdravstvene poduzeća, iako još uvijek ograničena između zdravstvene organizacije.

Ni prva dva vala dramatično promijenila krajolik za zdravstvene zaštite. Nasuprot tome, treći val iz temelja će promijeniti konkurentne krajolik. Zdravstvo je hiperinflaciju je zapalio DIY zdravstva reformatora prijaviti što iznosi Deklaracija o osiguranju nezavisnosti . Dok reformatori priznaju osiguranje igra vitalnu ulogu za upravljanje visokim rizikom događaja (požara, prometne nesreće, rak), naknada za uslugu modela temeljne osiguranja u dan-to-day zdravstvu je stvorio ono što se prevodi u 40% "osiguranje bureaucrat porez "koji žele slobodu od.

Prosvjeduju Zdravstvo oporezivanja birokratizaciji

Sažetak Deklaracije o nezavisnosti osiguranje je kako slijedi:

Zdravstvo je perverzno poticaja i prateći zagušljiv birokracije potaknut encumbering dan-to-day zdravstvene uz osiguranje je izazvao hiperinflacije koja je drobljenje obitelji, poslodavca i državni proračun i oklijevanja rast zaposlenosti. To mora biti zaustavljen. Građani i zdravstvenih usluga rade upravo to, međutim, counter-produktivni osiguranju su ometanje mogućnost proširiti na zdravstvene planove pokazala da smanjenje troškova za 40% ili više.

Mi, dakle, izjavljujemo da:

  • Sjedinjene Države su, kao i prava trebaju biti slobodne i neovisne osiguranja i samodostatan u pristupu dan-to-dan zdravstvene zaštite;
  • da su oslobođen od svih odanosti osiguranja birokracije;
  • i da su svi osiguranja veze uključuju kupnju dana u dan zdravstvene zaštite, su i treba biti potpuno otopljen;
  • kao slobodne i neovisne države imaju punu snagu istražiti niz učinkovitije načine pristupa dana u dan zdravstvene zaštite, i učiniti sve druge zakone i stvari koje neovisnih država može učiniti prava.

Novi Njega i plaćanje Modeli poticanju novih zdravstvenih IT Kategorije

Uzbudljiva stvar za tech zajednicu je da će transformirati umoru sektor tehnologije (IT Zdravlje) po katalizira cijeli nove kategorije softverskih zahtijeva nove brige i plaćanje modela koji DIY Zdravlje reformatora agresivno provodi. U vrijeme kada sam pisao za reformu zdravstva DIY komad, bio sam svjestan nekih od inovativnih novih modela i organizacija. Od tada sam naučila daleko više i to je pojačan tradicionalnim powerhouses u osiguranju i Pharma osnivanja novih podjela u potjeru temelja mijenja krajolik (npr. osiguravajuća društva postavljanje više redaka poslovanja koji su non-osiguranje ponude usmjeren na wellness, 97 nove inicijative u farmaceutske industrije u 201

Nema komentara:

Objavi komentar