nedjelja, 3. srpnja 2011.

Ponuda za Google pi za Nortel bežični patenta skriti, donosi komedije do mjesta koje nikad ne misli je moguće

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/02/google-bids-pi-for-nortels-wireless-patent-stash-brings-comedy/:
Omogućavanje surfere igrati Pac-Man , umjesto zapravo pokretanja pretraživanja pokazali su i do potpune? Uzimajući šetnje kroz epizode Burn Notice? Bacanje internet na čaroban Indijski autobus ? Svi relativno normalne stvari iz jednog Google, Inc, ali čini se da Larry Page je bezizrazan ponašanje je zapravo prikrivanje sasvim karakter. Tijekom Oprema nedavni pokušaj da se nuditi voli Apple, EMC, Ericsson, Microsoft, RIM i Sony za luč Nortel je prestižni bežični patentnog portfelja, Reuters je izvještavanje da Google je igra bila ... manje od konvencionalnih. Navodno, ponuda tvrtke 1902160540 $ i $ 2614972128, poznatiji po matematičari kao Brun konstanta i Meissel-Mertens konstantna, respektivno. Smješnije ipak, Google je odlučio ponuditi $ 3141590000 (znate, pi), kada je ponuda dosegla 3 milijarde dolara. Jedan od neimenovanih izvora sažeo bizarreness dobro:

"Google je ponuda s brojevima koji nisu bili ni broj. Postalo je jasno da su ponude s udaljenosti između Zemlje i Sunca. Jedan je bio iznos od poznatih matematičkih stalno, i onda kad je dobio 3 milijarde dolara, što ponuda pi. Ili su iznimno sigurni ili su dosadno. "

Ili, možda oni samo iznimno strašan?

Ponuda za Google pi za Nortel bežični patenta skriti, donosi komedije do mjesta koje nikada ne misli moguće prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. srpnja 2011 20:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New York Times | izvor Reuters | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar