nedjelja, 17. travnja 2011.

Weird Science uči način previše o patka sjeme

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_-8Eq1XT_V0/weird-science-tests-the-antimicrobial-properties-of-duck-semen.ars:

Ako ste pročitali ovaj, da ćete biti u stanju znati STD status mallards sljedeći put kada se hraniti patke: Još uvijek čitate? Kako bi mogao odoljeti, stvarno. To je bio moj odgovor na naslov ovog rada : "Seksualno ukrašavanje odražava antibakterijska aktivnost ejakulata u mallards." Šokantno, "unatoč evolucijske implikacije ejakulata antimikrobnih" da su autori na umu, nitko nije potrudio širiti patka sjeme na bakterijske kulture prije. Hrabar međunarodnu suradnju (Norveška, Njemačka, i SAD su svi bili uključeni) sada je ispraviti ovu situaciju, i utvrdili da je zaista povezanost antibakterijsku aktivnost i specifična malo seksualne ukrašavanje: Bill boji. Svjetliju muške patke zakona, više bakterija ubojstvo svoje sjeme pokazao.

Imajte na umu da sljedeći put ste u parku. Kao da ćete ikada biti u mogućnosti da biste dobili neke od ovih slika iz svog mozga.

To je jedinica za grijanje u hladnjak da je koristeći sve snage: I, nažalost, to nije šala. Mnogi hladnjaci sada dolaze sa izgrađen-in led makeri, i tih uređaja može račun za do 20 posto hladnjak energije koristiti. No, većina energije koja zapravo ide na grijanje element . Zašto, možda pitati, da li je potrebno grijanje element napraviti led? Drago mi je ste pitali. Možete učiniti sasvim u redu, bez jednog, ali led ima tendenciju da se drže u svojim kalupima, grijač osigurava leda dobiva pušten u skladišni prostor nakon što je zamrznuta.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar