nedjelja, 17. travnja 2011.

Evolve Three's Maestro C tableta ima obrtna oštrica stajati i zaslona štiti tipkovnicu (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/17/evolve-threes-maestro-c-tablet-has-a-swiveling-bezel-stand-and/:

Razviti Tri je cilj stvaranje svjetski dan 'većina svestran touchscreen tableta čini se da ide glatko do sada - prvi butik australski odijelo uveden triple-dizanje Maestro , a sada je dobio Hrast Trail škriljevca na putu s nekim najintrigantnijih hardver. Vidiš, ne samo ovaj Maestro C imaju 1.5GHz Intel Atom Z670 iznutra, 2GB DDR2 RAM-a i većina svih zvona i zvizdaljkama što očekujete od netbook računala, to je također dobio oštrica koja fizički rotira - okretanje u chunky kickstand i izlaganja luka u isto vrijeme - i prijenosnih bežičnu tipkovnicu koji dubl kao tvrdom ljuskom štitnik za cijelu 10,1-inčni Kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir. Tu je i 32 GB "high performanse" SSD, opcionalno 3G povezivost, par stereo zvučnika i još jednom, tri operativne sustave koje možete izabrati prilikom pokretanja. Jedino što nam je čuvanje od kupnje našeg uobičajenog dvije jedinice zaostaje brinuti da drugi cipela tek kap ... da ne spominjem početnoj cijeni od 729 dolara, sans izborno tipkovnici.

Evolve Three's Maestro C tableta ima obrtna oštrica stajati i zaslona štiti tipkovnicu (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 17. travanj 2011 14:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NetbookNews | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar