nedjelja, 17. travnja 2011.

Droid Charge pokazuje svoje boje u Verizon trening docs, Droid Bionic biva ubijen off?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/16/droid-charge-shows-its-colors-in-verizon-training-docs-droid-bi/:
Samsung nam je dao osnovne naočale na jedan dan, ali Verizon's ne štede detalj ovog tjedna, jer vlakovi zaposlenika kako učinkovito prodavati LTE-upakiran Droid Naknada za one od nas koji žive i umiru po tome koliko uređaji možemo povezati s našim hotspot 10) i veličina naših paketu microSD karticu (32 GB). (Droid-Life donosi nam oni objave, dok Telefon Arena je glasina nešto traumatično ako je istina - da je site je anonimni tipstera tvrde da Droid Bionic više nema. Kažu da Atrix podjednako je Tegra 2 procesor nije igra lijepo sa Verizon's LTE baseband čips i imala pregrijavanja pitanja previše, a umjesto trošiti više napora kako bi riješili nekompatibilnosti, Motorola jednostavno ga je dao podići. Međutim, Telefon Arena je brzo napomenuti da "Droid Bionic" ime može živjeti, kao što Moto navodno će biti timarenje top-polica Targa ga zamijeniti. Mi smo dopire do Verizon upravo sada, i očekujemo da ćemo imati službeni "ne komentiraju glasine i nagađanja" prije dugo.

Droid Charge pokazuje svoje boje u Verizon trening docs, Droid Bionic biva ubijen off? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 16, 2011 19:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Droid-Life (1) , (2) , Telefon Arena | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar