nedjelja, 17. travnja 2011.

Feature: Virtualizacija u rovovima sa VMware, Dio 5: Fizikalno-do-virtualni pretvorba u poduzeće

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/UYlBOX_MgH0/physical-to-virtual-conversion-in-the-enterprise.ars:

U dijelu jednog od ove serije, mi gledali na odabir platforme za virtualizaciju poduzeća, a na neke od prednosti dobio. U drugom dijelu smo gledali na neke od izazova koji su uključeni u odabiru hardvera za pokretanje platforme na, te smo također razgovarali pohranu, umrežavanje, i poslužitelje / lopatice. Dio treći je bliži pogled na umrežavanje pitanja, a Dio 4 mi je dao neke praktično, orasima-i-vijci za savjet kako naštimati vaš VMware poduzeće postava. U ovom posljednjem ratu, mi gledamo na pitanje fizičko-do-virtualni obraćenje, i dati savjete o najboljim praksama.

Najveći izazov za fizičko-do-virtualni (P2V) migracije u poslovnom okruženju nije zapravo tehničko-iako je tehnički izazov, kao dobro. Umjesto toga, stvarni izazov je vrijeme, administriranje, a dovoljno birokracije da ćete se morati suočiti u sustavu-po-sustav osnovi, kao i općeg kulturnog sukob protiv statusa quo.

U svakom dovoljno velik okoliš, postoji više razine usluga, u rasponu od kritične za razvoj laboratorij sustava, svaki sa različitim očekivanjima vrijeme neprekidnog rada, i različite razine expendability. Dakle, to je dobra ideja da se početi na dnu, s najmanje važna sustava, i rade svoj put gore. Prednost ovog pristupa je da bilo kakve rane neuspjeha u proces neće biti stalo, previše, i zato ćete imati više iskustva s P2V proces put kada migriraju kritične sustave. No, prije nego što smo dobili na razgovor o raznim P2V migracija strategije, moramo gledati na jako velikim realnost u većini poslovnim okruženjima: legacy sustava, i birokracije.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar