nedjelja, 17. travnja 2011.

Studenti koristiti Wii Balance Board za djecu 'fizikalne terapije sustavu (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/17/students-use-wii-balance-board-for-kids-physical-therapy-system/:
Nintendo je dijete-testirani, istraživač odobreni Wii Balance Board je udario u srcu medicinsku opskrbu industrije još jednom - ovaj put, Bluetooth-povezan ljestvica se koristi kako bi se fizički izazvan djece na Shriners bolnici u Houstonu. Seniori na Sveučilištu Rice ručno obrađene skup sila-osjetljivih paralelne šipke i programirani čudovište-pucanje igra pod nazivom Ravnoteža da biste dobili djecu uzbuđen o poboljšanju njihovog hoda hoda, gdje se mogu igrati i bodove sa svakim pravilan korak su poduzeti. Igra automatski ratchets do poteškoća kao i bolesnika poboljšati, i rukohvati će igrati dio previše, s prilagođeni tri osi senzor okvir u mogućnosti to otkriti koliko pacijenti oslanjaju na paralelne šipke (i pristati bodova u skladu s tim) u nastojanju da poboljšaju svoje držanje. Yep, to zvuči samo malen zalogaj više koristan nego odbora laži Stanje detektor ili Wii Fit Roomba . Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Studenti koristiti Wii Balance Board za djecu 'fizikalne terapije sustavu (video)

Studenti koristiti Wii Balance Board za djecu 'fizikalne terapije sustavu (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 17. travanj 2011 06:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmag | izvor Rice University | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar