nedjelja, 17. travnja 2011.

Panasonic gussies gore LED prototipova, poziva vas da igrate (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/17/panasonic-gussies-up-led-prototypes-invites-you-to-play-video/:
Kako ste dobili laici uzbuđen o LED rasvjeta ? Učinite to prilično, naravno - to je ono što Panasonic Electric Works je događaj ovog tjedna u Salone del Mobile 2011, u Milanu. Rad s dizajner Ferruccio Laviani, tvrtka je izgradio interaktivna instalacija od nadolazećih proizvoda i prototipova, pozivajući posjetitelje da istražuju "nove dimenzije prostorne rasvjeta s LED i OLED ". Trikove nisu loše, gosti mogu zaviriti kroz transparentan OLED panela, u interakciji s prostorni senzor kontrolira svjetlo zid, i naučiti o proizvodima koji čine izložbu u poseban "tehnička zona." Uz temu pod nazivom "piano-forte", izložba nastoji povezati dinamična rasvjeta s 18. stoljeća glazbeni senzibilitet, obećavajući da će učiniti sve "virtuoz" za rasvjetu - to je malo teška ruku, ali rezultati su sigurni da lako na oči . Ne fancy putovanje u Italiju samo da potopiti u artsy LED ljepote? Bez brige, samo pritisnite koncept video na break.

[Slika ljubaznošću designboom ]

Nastaviti čitanje Panasonic gussies gore LED prototipova, poziva vas da igrate (video)

Panasonic gussies gore LED prototipova, poziva vas da igrate (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 17. travanj 2011 09:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Inhabitat | izvor Panasonic Electric Works | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar