nedjelja, 17. travnja 2011.

Radio kontrole auto radi na soda može prstenje, Doc Brown odobrava (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/17/radio-control-car-runs-on-soda-can-rings-doc-brown-approves-vi/:

Mnoge buduće inženjer bio inspiriran Povratak u budućnost 's dr. Emmett "Doc" Brown, i to ne samo zato što je dokazao da raščupan osobenjaka istinski moglo promijeniti svijet. Ne, on je također uveo gospodin Fusion, aparat za kavu / hladno fuzije reaktor koji se pretvorio smeće u energiju . I dok mi još uvijek čekamo za hladne fuzije i putovanje kroz vrijeme da postanu stvarnost, danas smo svi jedan korak bliže otpad-powered automobila. Par Španjolski inženjeri su nedavno predstavio dAlH2Orean (vidi ono što su učinili tamo?), R / C automobil koji radi na aluminij. Ispuštanje nekoliko soda može karticama u spremnik natrijev hidroksid proizvodi dovoljno vodika na vlast malo Speedster za 40 minuta - na gotovo 20mph. Hit video gore da ga vidi u akciji, zajedno sa svojim dnevnim pomoći od Chemical Brothers. Montaža.

Radio kontrole auto radi na soda može prstenje, Doc Brown odobrava (video) prvobitno pojavio na Engadget na ned, 17. travanj 2011 13:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor dAlH2Orean | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar