nedjelja, 17. travnja 2011.

Prijenosni tumor na mozgu liječenje sustav ubija rak dok vas odvesti smeće

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/17/portable-brain-tumor-treatment-system-kills-cancer-while-you-tak/:
Vidjeli smo roboti koji izvode operacije mozga i laseri koji kuhati tumora, a sada tim istraživača su na dobrom putu da donosi mobilnost za borbu protiv raka mozga. NovoTTF-100A, koja je upravo dobila odobrenje FDA, je u osnovi skup izoliranih elektroda, u privitku elektroničke okvir, koji pumpe niskog intenziteta električnog polja na mjestu svježe dijagnosticiran GBM (glioblastoma multiforme) tumora. Polja, poznat kao tumor Liječenje Polja (TTF), play off električki nabijene elemente stanice raka na štos tumora rasta, i može u nekim slučajevima zapravo obrnuto. Posljednji test u sustav pokazao usporedive rezultate s kemoterapije, bez uobičajenih postrojavanje nuspojave, uključujući i mučnina, anemija, umor, i infekcije. S obzirom, bolesnici koji koriste sustav se očekuje da će nositi stvar stalno, ali mi bismo reći hoda okolo s kapom puna elektroda je mala cijena za platiti za davanje raka čizma. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Prijenosni mozgu liječenje tumora sustava ubija rak dok vas odvesti smeće

Prijenosni tumor na mozgu liječenje sustav ubija rak dok vas odvesti smeće prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 17. travanj 2011 03:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Novocure | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar