četvrtak, 24. ožujka 2011.

Vizualizirati: unaprijed stvoren pojmovi o osobnim računalnu sigurnost

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/24/visualized-preconceived-notions-about-personal-computer-securit/:
Pogledajte da grafikon tamo gore? To je lijepa vizualizacija i narodnih modela desetak okolnih ideju doma računalne sigurnosti, koju je osmislio Michigan State vlastite Rick Wash Da ga izgraditi (kao i olovka tekstualnih objašnjenja da ga leđa), intervjuirao je broj računalnih korisnika s različitim razinama sofisticiranosti, s ciljem da bi saznali kako normalan Zemljani tumačiti potencijalnim prijetnjama svoje računalo. Njegova otkrića? Ogromnu količinu kućnih računala često su nesigurni jer "oni su upravlja neutreniran, nekvalificirani korisnici." On je također utvrdio da računala uglavnom ostaju u opasnosti unatoč cvjetanje mrežu preventivnih programa i savjeta, i gotovo je sigurno dobio za svoje napore. Hit izvor link za više, ali tek nakon što ste spiffed gore, bačena na par naočale i nogama jednom nogom gore na stol za kavu koji sjedi ispred vas.

Vizualizirati: unaprijed stvoren pojmovi o osobnim računalnu sigurnost prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 ožujak 2011 13:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Boing Boing | izvor Rick Perite (PDF) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar