četvrtak, 24. ožujka 2011.

AT & T planira pristup Amazon Appstore, sideloading još uvijek otvoreno pitanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/24/atandt-planning-access-to-amazon-appstore-sideloading-still-an-op/:
Ljuta Ptice developer Rovio objavila na svom Facebook račun nekoliko sati prije da se "AT & T također radi na omogućavanje kupovine iz Amazon Appstore uskoro ", koji će obilježiti prilično veliki potez na AT & T je dio jer oni 'bio čvrst u svojim riješiti kako bi aplikacije izvan Android Market ekosustav off njihov branded android uređaji - frustrirajuće (i vjerojatno nelogična) stav, reći najmanje. Pa, prvo dobra vijest - AT & T je potvrdio nam je da su, u stvari, postavljanje pristup Amazon u trgovini:
"Mi radimo kako bi našim klijentima Android pristup treći trgovinama party aplikacija. To zahtijeva ažuriranja našeg sustava i finalizira dogovore s Amazon. Ćemo dijeliti više informacija s našim klijentima u bliskoj budućnosti."
Loša vijest je da AT & T-a koji imaju bilo kakve rasprave s Amazonom o tome uopće, što bi čini se da ukazuju na to da oni planiraju na tome iznimka svoje Android Market politike za Amazon Appstore nego jednostavno omogućiti sideloading na uređajima uopce i zove ga dan. Pretpostavljamo to bi moglo uključivati ​​krug obnove firmware-a da kapi Appstore u ROM-u, ali to izgleda kao strašno puno posla s obzirom koliko birokraciju je uključen u gura ni jedan update za jedne slušalice na jedan od glavnih prijevoznika. Više o ovom što smo ga dobili, nadamo se, AT & T pretplatnici će imati svoje Angry Ptice Rio popraviti uskoro dovoljno.

[Hvala, Thomas]

AT & T planira pristup Amazon Appstore, sideloading još uvijek otvoreno pitanje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 ožujak 2011 11:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ljuta Ptice (Facebook) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar