četvrtak, 24. ožujka 2011.

Spot film zakup kioska cilj pobijediti Redbox na cijenu i praktičnost

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/24/spot-movie-rental-kiosks-aim-to-beat-redbox-on-price-and-conveni/:
Budući da Netflix je doživljava novi natječaj za svoje popularne filmske distribucije model samo da se uklapa Redbox treba previše, a najzanimljiviji sudionik vidjeli smo u kiosku poslovne film je "Spot. razliku". Ona je nedavno pokrenula test 25 kutija u Riverside županije Kaliforniji, a trenutno pobijedio Redbox je cijena po iznajmljivanje DVD i Blu-ray diskova za 1 $ / dan svaki, ili 89 centi ako iznajmljuje u parovima. Naravno, samo pobjedu na cijena nije dovoljno da nas čuvati od priljepljivanje sa našim kupon kodovi i smartphone aplikacije , no tvrtka ima fiksne naš glavni govedina s crvenim kutijama za projektiranje kiosk s dva utora, jedan za iznajmljivanje, i još jedan za povratak. Na taj način vi ne čekamo iza ljudi Walmart kao što su kliziti kroz svaki disk u kutiji kada sve što želite učiniti je vratiti AJ, Sezona 2, Svezak 1 i biti na putu. On također tvrdi da stane više filmova u manji prostor, ali stvarno, da nam je na Express slot disk vratiti.

Nastaviti čitanje Spot film zakup kioska cilj pobijediti Redbox na cijenu i praktičnost

Spot film zakup kioska cilj pobijediti Redbox na cijenu i praktičnost prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 ožujak 2011 16:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Home Media Magazine | izvor Mjesto | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar