četvrtak, 24. ožujka 2011.

Samsung vidi Mrežnica Prikaz u vašem tableta budućnosti, a možda i čaša-free 3D

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/samsung-sees-a-retina-display-in-your-tablet-future-and-perhaps/:
Samsung je gledao u svoju kristalnu kuglu i danas, i što je to vidjeti? Pixel gustoća tableta drastično povećanje ekrana. Da, dok Apple ne svibanj imati uspio strpati zaslon u ipad 2 dostojan Mrežnica nadimkom, to zvuči kao Samsung može raditi na samo takva stvar, kao tvrtka projekata koji će imati tableta prikazuje s 300 do 400 piksela -po-inčni rezolucije do 2015. Danas, Samsung Galaxy kartica ima sedam-inch, 1024 x 600 ploča, što znači da se samo o 170ppi, ali Samsung sugerira da tableta točno iste veličine mogu se protežu daleko izvan 1080p rezolucije kao desktop piksela gustoća povećava, i još uvijek upravljaju respektabilna 8 do 10 sati trajanja baterije. Samsung je također rekao da dok je još uvijek čeka da vidi da li potrošači prihvatiti stereoskopski 3D, to bi moglo biti zainteresirani za ulazak vreve, možda donosi naočale bez tableta za prikaz na tržištu u godinama koje dolaze. Znatiželjan što drugo budućnost može držati, prema Samsung? Zavirite u našu galeriju u nastavku.

Samsung vidi Mrežnica Prikaz u vašem tableta budućnosti, a možda i čaša-free 3D prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 19:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar