četvrtak, 24. ožujka 2011.

Lockheed Martin pokazuje off Orion svemirskih letjelica, nove podzemne jazbine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/24/lockheed-martin-shows-off-orion-spacecraft-new-underground-lair/:
Lockheed Martin pokazuje off Opollo svemirski brod, nove podzemne jazbine
Ne, to nije modul Apollo naredbu tražite na gore tamo. Što je stari je nova ponovno u likovno oblikovanje prostora, a što je plutajući težine iznad ovog teksta je fotografija čovječanstva sljedeći veliki kola u svemir. To je Orion letjelica iz Lockheed Martin, naručila za NASA- i dizajniran za nošenje posada od četiri a ne samo za putovanja u orbitu, ali i van u Sunčevom sustavu. Lockheed Martin je upravo snimljen oblozi off stvar za prvi put, također pokazuje off svojim novim Space Operations Simulacija centar (SOSC), koji se nalazi ni u Houstonu niti Cape Canaveral. On je umjesto ukopan u temelj u Coloradu, teoretski ga izoliraju od seizmičkih i drugih poremećaja, tako da je testiranje posade mogu učiniti svoje stvari bez miješanja izvana. Mi smo također uzimajući oni dont 'dobiti vrlo dobar prijem signala tamo dolje, može također pomoći da se eliminiraju vanjske smetnje. U tom bunker brod trenutno je testiranje uoči planiranog lansiranja prvi u 2013, uzimajući posade u orbitu čim 2016. Mars? To bi moglo biti još nekoliko godina.

Lockheed Martin pokazuje off Orion svemirskih letjelica, novi podzemni brlog prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 ožujak 2011 14:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DailyTech | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar