četvrtak, 24. ožujka 2011.

Blio e-čitanje softvera još uvijek živ, doći će već instaliran na T-Mobile Android uređaje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/24/blio-e-reading-software-still-alive-will-come-preloaded-on-t-mo/:
Zapamtite Blio ? Da, naša sjećanja ove šarene knjiga za čitanje softver počinju gubiti previše, ali sada T-Mobilea o tome spreman da ga trgnuti iz sjene tame s nedavno najavio partnerstvo. Sadržaj usluga Baker & Taylora će biti odgovoran za instalaciju app Blio Android na "odaberite budućih proizvoda iz T-Mobile USA", i to naseljavanja s primoravanje sadržaja. Blio trgovina narasla do sada obuhvatiti zdrave tri milijuna naslova, i besplatni i plaćeni, a ako imate Windows verziju svog softvera, dobit ćete slatki automatizacije da ga sinkronizirati s vašim mobilnim uređajem kao dobro. Da biste omogućili čitanje počeo lijep i rano, skakati prošlosti pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje Blio e-čitanje softvera još uvijek živ, doći će već instaliran na T-Mobile Android uređaje

Blio e-čitanje softvera još uvijek živ, doći će već instaliran na T-Mobile Android uređaja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 ožujak 2011 07:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar