četvrtak, 24. ožujka 2011.

RIM zarade pokazuju snažan rast prihoda i, ali slab smjernice za mjeseci unaprijed

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/24/rim-earnings-show-strong-revenue-and-growth-but-weak-guidance-f/:
Research in Motion samo izbacili iz svoje kraju godine i Q4 zarada za fiskalnu 2011, i dok se stvari izgledaju prilično ružičast za sada, dionice tvrtke je potonuo oko deset posto u nakon radnog vremena trgovina. Zašto? Budući da čak i najveći nastup u svijetu ne može odbiti skeptične investitora koji su s ključem u na smjernicama. Oprema izvijestio očekuje prihode od oko 5,2 milijarde dolara i 5,6 milijarde dolara, sa zaradom od 1,47 milijarde dolara do 1,55 dolara po dionici. Zvuči lijepo, ali ne i kad uzmete u obzir da analitičari su očekivali te brojke se bliže 1,65 dolara po dionici. To je rekao, RIM je uspio broda 52,3 milijuna BlackBerry smartphone, što predstavlja 43 posto uptick preko fiskalne 2010. Nadalje, fiskalna 2011 Prihodi porasla 33 posto u odnosu na fiskalnu 2010 (slijetanje na 19,9 milijarde dolara), i bili smo dati brod potvrdio datum 19. travnja za playbook. Ako ste u potrazi za proboj u prihod za četvrtinu, vi ćete biti zainteresirani za znajući da je 81 posto pripisuje uređaje, 16 posto za uslugu i samo tri posto ", softvera i drugih prihoda."

Na temelju onoga što smo se okupili iz zarade poziva, RIM shvaća da će biti više prodaje donjem kraju uređaji ide naprijed (u ono što stalno spominju kao "prijelazno razdoblje"), a to je očekuje jači prihoda dolazi iz softvera i usluga koje se temelje oko QNX. U stvari, QNX (poznatom kao BlackBerry Tablica OS na playbook) je istaknuti kao OS za budućnost "superphones", i dok smo čuli kratki spomen predstojećeg BlackBerry OS 6,1 puštanje, to je prilično vidljivo koja platforma odijelo je salivating više. Ako sve ide dobro, mi smo rekli da očekuju neku vrstu RIM superphone u 2012, i dok naši instinkti govore nam da je upravo da se odnosi na telefon s 4,3-inčnim ekranom, ne specifičnosti god su dobili izvan nadimkom.

RIM zarade pokazuju snažan rast prihoda i, ali slab smjernice za mjeseci unaprijed prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 24 ožujak 2011 17:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Marketwire | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar