četvrtak, 24. ožujka 2011.

Femto Forum objavljuje API specifikacija za femtocell aplikacije, mjesta usredotočiti na svijest informacije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/femto-forum-publishes-api-specification-for-femtocell-apps-plac/:
Kao da svijetu treba još jedna udruga kako bi išli ukorak sa, CTIA Wireless 2011 isporučuje upravo to. Femto Forum, koji je učinio odličan posao preostalih tajni kasno, upravo je objavio "industrija-širok dogovoreni skup API specifikacija", koji će omogućiti da "napredne mobilne aplikacije na temelju femtocell tehnologije." Istina se javi, prvi apps na temelju specifikacije su već izgradili, a njihova trenutno dostupne femtocell zajednice. Specifikacije su za mrežne API-ja, koji navodno će "omogućiti operaterima da voziti razvoj femtocell pogon otvoren pristup, poduzeća i potrošača aplikacija", a također ćemo Vam pružiti informacije svijesti kako bi se omogućiti programerima priliku da se uključi pojačan prisutnost, konteksta i lokacija-sensitive značajke u nove i postojeće aplikacije. Odobren, mi bismo puno više skrbi o tim lokacija-based aplikacije, ako bismo mogli povući naše 3G mikroćelija Paname ga koristiti kako bi besplatnih poziva dok je na odmoru, ali hej - možda da je sljedeći logičan korak. Nije da smo puno za prolazak uz savjete ili ništa.

Femto Forum objavljuje API specifikacija za femtocell aplikacije, mjesta usredotočiti na svijest informacije prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 22:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PC World | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar