petak, 4. veljače 2011.

Virginia pilot program poluvremena struju za punjenje EVS-a preko noći

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/04/virginia-pilot-program-halves-electricity-bill-for-charging-evs/:
Bez obzira da li je motor s unutarnjim izgaranjem dobiva snuffed iz ovog stoljeća, EV punjači neće zamijeniti plinske crpke u stopu su sada si rolling out, tako da je vrlo vjerojatno novi Leaf i Prius PHEV vlasnici će morati naplatiti kod kuće. Kako bi to utjecati na nečiji račun električne energije? Vjerojatno ću ići gore, ali Virginia komunalnih kaže da punim spremnikom soka nije moglo koštati sve što je puno. Dominion Power Virginia je volontiranje smanjiti svoje stope za više od polovice za off-vrh punjenja kao dio predloženog pilot programa, pri čemu je 750 sreće EV vlasnici će dobiti dovoljno struje za 40-mile mijenjati za samo 35 centi tako dugo dok se naplatiti preko noći. Komunalnih ne govori kilovat-sati ovdje, ali ona kaže da se obično dobiva 0,86 $ za isti iznos. Posao zahtijeva instalaciju posebno odobrenih za punjenje, ali Virginia's gleda na drugi shema previše - ako su oni 750 slažete platiti fleksibilan off-vrh stopa između 0,33 $ i 0,41 $ po 40-mile dozu, mogu vlast Ostatak njihove kuće pomoću proračuna volti kao dobro. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Virginia pilot program poluvremena struju za punjenje EVS-a preko noći

Virginia pilot program poluvremena struju za punjenje EVS-a preko noći prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. veljača 2011 07:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Svi automobili Electric | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar