petak, 4. veljače 2011.

Verizon pauze prvi dan prodajni rekord s iPhone 4 pre-naloga - u samo dva sata

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/04/verizon-breaks-first-day-sales-record-with-iphone-4-pre-orders/:
Trebalo je Verizon samo dva sata da iPhone 4 dostupan za pre-order prekinuti svoj rekord svih vremena za prvi dan prodaje jednom uređaju. To je unatoč činjenici da je samo otvorila pre-naloga na svoje pretplatnike i nije tako u gluho doba noći. Da bude jasno, 03:00-5:00 jučer ujutro, više ljudi naredio do 4 od iPhone Verizon je bio u mogućnosti da biste dobili kroz svoja vrata na bilo koji puni dan lansiranja proizvoda. Predvidivo, prijevoznik nije zasmetalo da su stvarni broj uređaja naredio, no sudeći prema problema s poslužiteljem je da odmah nakon što je slušalica na raspolaganju i kasnije zatvaranje unaprijed pre-naloga, mi ćemo ići naprijed i pogodak bio je to "puno".

Nastaviti čitanje Verizon pauze prvi dan prodajni rekord s iPhone 4 pre-naloga - u samo dva sata

Verizon pauze prvi dan prodajni rekord s iPhone 4 pre-naloga - u samo dva sata prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. veljača 2011 08:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar