petak, 4. veljače 2011.

ASUS predsjednik Jonney Shih obećanja 'tajno oružje' na suparnika ipad 2, disses 3DTVs

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/04/asus-chairman-jonney-shih-promises-secret-weapon-to-rival-ipad/:
Jonney Shih nikad nije bio jedan odustati od svoje stajalište o ništa, te u novije sjedi s IDG News Service, ASUS isporučuje predsjednik vrlo malo nuggets vrijedi poring više. Za početak, on je igrao do (i naknadno umanjio) "tajno oružje", koja će vjerojatno rival ipad 2, ali ne bi išao tako daleko da potvrditi da je oružje zapravo biti škriljevca. Njegov odgovor na ispitujući? "Mislim da je najbolje da ne kažem sada. Vi ćete morati pričekati do lansiranja." Također je istaknuo kako osobno cloud computing je spremna bum, i nije ostavljaju mnogo nade za voli od webOS i QNX - on tvrdi da postoji samo soba za tri OS logora pobijediti, i one tri mjesta su već zauzete s Windows, Android i IOS. Konačno, on je uzeo priliku da bacati vodu na 3dtv buzz, uz napomenu da "ne misli da će prevladati." On je to učinio ostaviti otvorenu mogućnost za naočale bez mogućnosti dlanovnika uspjeti, ali dalje od toga, to je sigurno reći da nije mnogo 3D zastupnik. Hit izvor link za punu mršavi, ali ne ide kopanje za dodatne pojedinosti o njegovu ipad 2 ubojicu - nešto nam govori da ćete biti krajnje razočaran.

ASUS predsjednik Jonney Shih obećanja 'tajno oružje' na suparnika ipad 2, disses 3DTVs prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. veljača 2011 00:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Računalo Svijet | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar