petak, 4. veljače 2011.

iPhone Verizon 4 na: kako, kada, gdje, i da li ga kupiti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/04/iphone-4-on-verizon-how-when-where-and-whether-to-buy-it/:
Dan sudbine je skoro na nas: 10. veljače, vi ćete konačno biti u mogućnosti da biste dobili iPhone koji radi na Verizon . Za nas u tech medijima, to je jedna puhano-out, naizgled neprestan glasina da mi nikada ne morate pisati o tome ponovno - fijuk! - Ali za vas, to bi moglo vrlo dobro označiti početak čarobno putovanje. Naravno, postoji mnogo, mnogo stvari koje treba uzeti u obzir da će utjecati na vašu odluku o kupnji: ono prijevoznik ste na trenutno? Da li već imate iPhone? Koliko putujete li vi učiniti? Jeste li vegetarijanac? Popis ide na i na - i mi namjeravamo vam pomoći da shvatite sve to u vrijeme za lansiranje dana. Što je više, mi ćemo se pogled na neke od Vaših najboljih alternativa, previše, jer budimo iskreni: samo zato Verizon iPhone je ovdje ne znači da je pravo za svakoga. Dakle, bez dodatnih teškoća, neka je roniti i dobiti ovaj podoba vanjska strana.

Nastaviti čitanje iPhone Verizon 4 na: kako, kada, gdje, i da li ga kupiti

iPhone Verizon 4 na: kako, kada, gdje, i da li kupiti ga prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. veljača 2011 17:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar