petak, 4. veljače 2011.

Nokia Symbian releases ažuriranje za N8, C7 i C6-01, to nije ona koju ste čekali

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-releases-symbian-update-for-n8-c7-and-c6-01-its-not-the/:
Ono što smo nekad znali što su Symbian ^ 3 je pojednostavljena u " samo Symbian "nekoliko mjeseci nazad, navodno kako bi brže i lakše ažuriranja za Nokia izvršiti. Pa, huzzah huzzah, ovdje je svoj prvi update. Verzija 1.1 novi Symbian poboljšava komunikaciju, omogućujući vam da prihvati zahtjeve za sastanke ravno iz e-pošte i također integriranje karata, tako da možete vidjeti lokaciju kao dobro. Osim toga, korisnici mogu dobiti N8 ubojica nove značajke u Quick Office 6,4 kao zooming in i out u Word dokumente, zajedno s tri "visokoj kvaliteti" igre predinstalirana na novim uređajima (koji su već dostupni u slobodno Ovi Store). Oprostite naše neodoljiv osjećaj disenfranchisement, ali gdje je, dovraga naš portret QWERTY tipkovnicu , split-screen unos teksta, ili oni prijeko potreban preglednik poboljšanja? U smeće smeće pored Symbian ^ 4?

Nokia Symbian releases ažuriranje za N8, C7 i C6-01, to nije ona koju ste čekali prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. veljače 2011 06:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nokia Razgovori | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar