petak, 4. veljače 2011.

DARPA radu s lokalnim Motors crowdsource sljedeće generacije borbenih vozila

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/04/darpa-working-with-local-motors-to-crowdsource-next-generation-c/:
Sljedeći-gen Hummer se ne događa da se graditi, a ovih dana ne možemo vjerovati našim tijelima državne vlasti da se sa svim cool ideja. DARPA je u potrazi za neke pomoći, a ako ste osjećaj da je do njega možete biti. Naš omiljeni Advanced Research Progects Agencija je odabran šasije od crowdsource auto dizajneri Lokalni Motors (isti onaj našao unutar tvrtke Rally Fighter) i traži civila svih oblika i veličina shvatiti što oblik i veličinu Eksperimentalni Crowd-derived Combat- Podrška vozilo će biti. Naravno, XC2V ne sasvim odvaliti jezik kao " Flying Humvee ", ali to svakako ne čini puno više praktičan. Ako želite da se vaše reći (i šanse na $ 7,500 nagrada) bolje je požuriti, jer podneske su dospjeli 3. ožujka. Nažalost, dizajna nacrtan u krejon na leđima zadaću ne ispunjavaju uvjete, inače bi vam sve biti borba za drugo mjesto.

DARPA radu s lokalnim Motors crowdsource nove generacije borbenih vozila prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 veljača 2011 10:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor Lokalni Motors | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar