petak, 4. veljače 2011.

Nokia Bubbles omogućuje inteligentno otključati vaš N8 u pop

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-bubbles-lets-you-intelligently-unlock-your-n8-in-a-pop/:
Nokia Bubbles omogućuje inteligentno otključati vaš N8 u pop
Skromni otključavanje ekrana dobiva sve ljubitelj, a Nokia Bubbles je jedan od fanciest smo vidjeli još. Poput raznih aftermarket zaključavanje ekrana omogućuje vam da kontrolirate svoje media player ili inicirati pozive prije nego što čak i otključati vaš telefon, ali to čini na zanimljiv način. Vi samo zgrabite balon za ono što želite i ispustite ga na ono što želite učiniti. Jednostavan otključati podrazumijeva povlačite tipku na zaključavanje, a ako ste propustili poziv možete dograbiti da osobe mjehur i povucite ga na telefon da im poziv odmah vratiti. Grab mjehurić glazba ići ravno do music playera i, dobro, da dobijete sliku. Ok, tako da nije sasvim jednako zabavno kao igranje Puzzle Bobble, ali to je uvijek tako malo više koristan. Check it out na video ispod, ili ići naprijed i dati ga preuzeti ako ste na Symbian .

[Hvala, pyry]

Nastaviti čitanje Nokia mjehurićima omogućuje inteligentno otključati vaš N8 u pop

Nokia Bubbles omogućuje inteligentno otključati vaš N8 u pop prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. veljače 2011 13:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nokia Beta Labs | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar