petak, 4. veljače 2011.

Motorola Xoom dolazi u Best Buy, 24. veljače, HTC Thunderbolt na 14.

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/04/motorola-xoom-coming-to-best-buy-on-february-24th-htc-thunderbo/:
Mi smo već si umoran izvještavanja lansirati datumi za uređaje najavio je na ovogodišnjem CES - čini se da svatko ima barem četiri različite potencijal release bodova - ali kada se jedan od Best Buy službenim Facebook stranicama blabbing o tome kada Moto Xoom i HTC Thunderbolt će stići ... dobro, ti sumirati snage da to učinite još jednom. Za razliku od ranije upućeni curenja zapinjanje Xoom do 17. veljače lansirati , Best Buy je sada obećava da avangarda tableta revolucije Saće 24. veljače. To je točno tjedan dana kasnije od našeg ranije info, pa možda netko negdje odlučio gurnuti stvari nazad malo. Mi smo bez sumnje, međutim, da Motorola je gotovo spremna sa svoje liste - bilo je dosta njih uočena oko Super Bowl ovaj tjedan. U međuvremenu, HTC LTE opremljen 4,3-incher čini se da su napokon skrasio na Valentinovo kao vrijeme sjećanju, dan nakon što je slično veličine Inspire 4G hitova AT & T .

Motorola Xoom dolazi u Best Buy, 24. veljače, HTC Thunderbolt na 14. prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 veljača 2011 03:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Droid-Life | izvor Best Buy Grand Rapids Jug (Facebook) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar